Estelle Harris
Data urodzenia: 1932-04-04
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: mąż Sy Harris (od 1954), 3 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
0.0 2009 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
6.9
Słoneczna Sonny
Sonny with a Chance
2009 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
5.7
Fanboy i Chum Chum
Fanboy and Chum Chum
2009 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
7.5 2007 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
10.0 2005 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
7.2
Filip z przyszłości
Phil of the Future
2004 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
6.7
Dobre rady
Good Advice
2001 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
6.8
Cafe Myszka
House of Mouse
2001 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
8.5 1999 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
7.4
Herkules
Hercules: The Animated Series
1998 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
7.3
Belfer z klasą
Nick Freno: Licensed Teacher
1996 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
8.1 1996 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
10.0 1995 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
7.6 1995 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
7.2
Kleszcz
Tick, The
1994 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
7.0 1993 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
7.6
To jest moje życie
This Is My Life
1992 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
8.7 1991 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
7.4 1990 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
7.5
Wszystko albo nic
Stand and Deliver
1988 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Delilah (gościnnie)
8.2
Dawno temu w Ameryce
Once Upon a Time in America
1984 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)
9.0 1984 Matka Śmierci (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Estelle Harris filmy Estelle Harris najlepsze filmy Estelle Harris zdjęcia Estelle Harris galeria Estelle Harris biografia Estelle Harris nominacje Estelle Harris nagrody i wyróżnienia Estelle Harris filmografia Estelle Harris aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.