Esteban Franco
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2011 Artemio "El Lagarto"
9.0 2010 Victor Carrizo
0.0 2009 Zacarías
7.3
Morze miłości
Mar de Amor
2009 Adwokat Salvadora
9.1 2009 Pan Pintos
8.2 2008 Osvaldo
6.3 2006 Projektant (gościnnie)
8.3 2002 Agent Jácome
6.6 2002 Herminio
7.7
Virginia
Intrusa, La
2001 Melitón
5.5 2001 Fidelio
7.8
Mała księżniczka
Carita de ángel
2000 Fausto
7.6
Tajemnice pocałunku
Por un beso
2000
8.4 2000 Teófilo
7.9
Nigdy cię nie zapomnę
Nunca te olvidaré
1999 José Manuel
7.6 1998 Pineda
7.9
Serce Clarity
Luz Clarita
1996 Arnulfo (gościnnie)
4.5 1996 Juvenil
8.6 1994 Félix Díaz

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Esteban Franco filmy Esteban Franco najlepsze filmy Esteban Franco zdjęcia Esteban Franco galeria Esteban Franco biografia Esteban Franco nominacje Esteban Franco nagrody i wyróżnienia Esteban Franco filmografia Esteban Franco aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.