Esai Morales
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Stephen Madsen (gościnnie)
7.6
Paragraf Kate
Fairly Legal
2011 Stephen Madsen (gościnnie)
3.8 2010 Stephen Madsen (gościnnie)
8.6 2007 Stephen Madsen (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Stephen Madsen (gościnnie)
7.7
Jerycho
Jericho
2006 Stephen Madsen (gościnnie)
4.9
Zaginiona
Oyayubi sagashi
2006 Stephen Madsen (gościnnie)
7.4 2005 Stephen Madsen (gościnnie)
7.6
Rodzina, ach rodzina
American Family
2002 Stephen Madsen (gościnnie)
7.3 2002 Stephen Madsen (gościnnie)
8.7 2002 Stephen Madsen (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Stephen Madsen (gościnnie)
0.0 1998 Stephen Madsen (gościnnie)
7.3
Zniknięcie Garcia Lorca
Disappearance of Garcia Lorca, The
1996 Stephen Madsen (gościnnie)
7.5
Moja rodzina
My Family
1995 Stephen Madsen (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Stephen Madsen (gościnnie)
8.6 1994 Stephen Madsen (gościnnie)
7.6 1993 Stephen Madsen (gościnnie)
6.4 1992 Stephen Madsen (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Stephen Madsen (gościnnie)
8.1 1988 Stephen Madsen (gościnnie)
5.6
Na Skrzydłach Orłów
On Wings of Eagles
1986 Stephen Madsen (gościnnie)
6.4 1985 Stephen Madsen (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Stephen Madsen (gościnnie)
7.5 1983 Stephen Madsen (gościnnie)
8.3 1982 Stephen Madsen (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Esai Morales filmy Esai Morales najlepsze filmy Esai Morales zdjęcia Esai Morales galeria Esai Morales biografia Esai Morales nominacje Esai Morales nagrody i wyróżnienia Esai Morales filmografia Esai Morales aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.