Eryk Lubos
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2012 Bronek (gościnnie)
0.0 2011 Bronek (gościnnie)
6.4 2010 Bronek (gościnnie)
7.2 2010 Bronek (gościnnie)
7.0 2010 Bronek (gościnnie)
7.6 2010 Bronek (gościnnie)
6.3 2009 Bronek (gościnnie)
6.1 2009 Bronek (gościnnie)
7.4 2009 Bronek (gościnnie)
3.8 2009 Bronek (gościnnie)
4.8 2009 Bronek (gościnnie)
6.3 2008 Bronek (gościnnie)
5.1 2007 Bronek (gościnnie)
6.7 2005 Bronek (gościnnie)
5.6 2005 Bronek (gościnnie)
5.0 2005 Bronek (gościnnie)
5.3 2005 Bronek (gościnnie)
8.2 2005 Diler "Łazienny" / Adam Szczypiorski, wspólnik Katery (gościnnie)
7.9 2004 Bronek (gościnnie)
5.4 2004 Bronek (gościnnie)
6.9 2004 Bronek (gościnnie)
7.2 2003 Bronek (gościnnie)
7.6 1999 Bronek (gościnnie)
6.7 1999 Dresiarz (gościnnie)
3.7 1998 Bronek (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eryk Lubos filmy Eryk Lubos najlepsze filmy Eryk Lubos zdjęcia Eryk Lubos galeria Eryk Lubos biografia Eryk Lubos nominacje Eryk Lubos nagrody i wyróżnienia Eryk Lubos filmografia Eryk Lubos aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.