Ernst von Klipstein
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1988 (gościnnie)
0.0 1987 Schindler(gościnnie)
10.0 1986 (gościnnie)
10.0 1985 (gościnnie)
0.0 1979 Dziadek de Bonsac
0.0 1973 Graf Bandekow
0.0 1972 Kolekcjoner monet (gościnnie)
0.0 1972 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ernst von Klipstein filmy Ernst von Klipstein najlepsze filmy Ernst von Klipstein zdjęcia Ernst von Klipstein galeria Ernst von Klipstein biografia Ernst von Klipstein nominacje Ernst von Klipstein nagrody i wyróżnienia Ernst von Klipstein filmografia Ernst von Klipstein aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.