Ernie Hudson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Dr Brad McDougall (gościnnie)
10.0 2010 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.0 2010 Dr Brad McDougall (gościnnie)
0.0 2010 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Dr Brad McDougall (gościnnie)
10.0 2009 Dr Brad McDougall (gościnnie)
3.7
Dragonball: Ewolucja
Dragonball Evolution
2009 Dr Brad McDougall (gościnnie)
4.8 2009 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.8
Współczesna rodzina
Modern Family
2009 Miles (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Isaac Jeffries (gościnnie)
10.0 2008 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.2
Tajemnica Amy
Secret Life of the American Teenager, The
2008 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Kapitan Lubbock (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Dr Brad McDougall (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 (gościnnie) (on sam)
7.7
Kości
Bones
2005 David Barron (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Detektyw Ridley (gościnnie)
8.0
Zawód glina
10-8: Officers on Duty
2003 Dr Brad McDougall (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.9 2002 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Dr Brad McDougall (gościnnie)
6.1
Obserwator
Watcher, The
2000 Dr Brad McDougall (gościnnie)
8.7 1999 Dr Brad McDougall (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Dr Brad McDougall (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Dr Brad McDougall (gościnnie)
6.2
Belfer
Substitute, The
1996 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.0 1996 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.9
Przetrwać w Nowym Jorku
Basketball Diaries, The
1995 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.0
Kolonia karna
No Escape
1994 Dr Brad McDougall (gościnnie)
6.2
Miłosne wybory
Speechless
1994 Dr Brad McDougall (gościnnie)
6.4
Rodeo w Nowym Jorku
Cowboy Way, The
1994 Dr Brad McDougall (gościnnie)
8.0
Dzikie palmy
Wild Palms
1993 Dr Brad McDougall (gościnnie)
6.6
Ręka nad kołyską
Hand that Rocks the Cradle, The
1992 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.5 1990 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Dr Brad McDougall (gościnnie)
4.5
Niewłaściwi faceci
Wrong Guys, The
1988 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.5
Chwasty
Weeds
1987 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.6
Pełna chata
Full House
1987 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.5 1986 Dr Brad McDougall (gościnnie)
6.3
W swoim rodzaju
Two of a Kind
1983 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Dr Brad McDougall (gościnnie)
6.4 1983 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.1 1982 Dr Brad McDougall (gościnnie)
6.5 1981 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.0 1981 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.6 1980 Dr Brad McDougall (gościnnie)
8.0
Korzenie: Następne pokolenia
Roots: The Next Generations
1979 Dr Brad McDougall (gościnnie)
10.0 1979 Dr Brad McDougall (gościnnie)
8.5 1979 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.4 1978 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.5 1978 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.2 1978 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.0 1978 Dr Brad McDougall (gościnnie)
3.7 1978 Dr Brad McDougall (gościnnie)
8.0 1977 Dr Brad McDougall (gościnnie)
10.0 1976 Dr Brad McDougall (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Dr Brad McDougall (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ernie Hudson filmy Ernie Hudson najlepsze filmy Ernie Hudson zdjęcia Ernie Hudson galeria Ernie Hudson biografia Ernie Hudson nominacje Ernie Hudson nagrody i wyróżnienia Ernie Hudson filmografia Ernie Hudson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.