Ernestyna Winnicka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.7 2002 Recepcjonistka w Fabioli (gościnnie)
6.4 2000 Żona karczmarza Szmula (gościnnie)
3.6 1999 Doktor Ernestyna Lipnicka, psycholog (gościnnie)
7.0 1996 Sekretarka Sabiny Borkowskiej (gościnnie)
7.7 1986 Kochanka docenta (gościnnie)
6.5 1985
7.4 1984 Duśka
7.6 1983 Żona cadyka
6.5 1980 Dziewczyna w oknie
7.4 1977 Żona Wolskiego
7.1 1976 Młoda dama

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ernestyna Winnicka filmy Ernestyna Winnicka najlepsze filmy Ernestyna Winnicka zdjęcia Ernestyna Winnicka galeria Ernestyna Winnicka biografia Ernestyna Winnicka nominacje Ernestyna Winnicka nagrody i wyróżnienia Ernestyna Winnicka filmografia Ernestyna Winnicka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.