Ernesto Laguardia
Data urodzenia: 1959-10-05
Miejsce urodzenia: Meksyk, Meksyk
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Cynthia Yedid (rozwód); 2. Patricia Rodriguez, córka Barbara (ur. 2007)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2008 Juan Jose Robles (gościnnie)
9.2 2006 Leonardo
7.0 2005 Cristóbal de Lara
7.9 2003 Humberto Peñalver y Beristáin
0.0 2002 Gospodarz
7.7
Przyjaciółki i rywalki
Amigas y Rivales
2001 Ernesto Laguardia
9.2 2000 Salvador Vidal Ruvalcaba
7.0 1999 Miguel
7.7
Krople miłości
Gotita de Amor
1998 Dr Alberto
7.7
Maria Isabela
María Isabel
1997 Luis Torres
7.7
Płonąca pochodnia
Antorcha encendida, La
1997 Gral. Ignacio Allende
10.0 1997 Luis
4.5 1996 ojciec Marii Guadalupe, Marii Fernanda i Marii Paula
7.6 1995 Carlos
7.0
Niewłaściwy facet
Wrong Man, The
1993 Detektyw Ortega
0.0 1993 Jesús Sánchez
0.0 1989 Pablo
0.0 1987
7.0 1987 Pancho
5.0 1986
0.0 1986
0.0 1986
0.0 1985 Cuco
7.1
Diuna
Dune
1984 Ofiara Harkonnena
5.0 1983 Raúl
0.0 1981 Neto (1985-1986)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ernesto Laguardia filmy Ernesto Laguardia najlepsze filmy Ernesto Laguardia zdjęcia Ernesto Laguardia galeria Ernesto Laguardia biografia Ernesto Laguardia nominacje Ernesto Laguardia nagrody i wyróżnienia Ernesto Laguardia filmografia Ernesto Laguardia aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.