Ernest Borgnine
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 2011 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.1
Red
2010 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.0 2010 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.5 2010 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.5 2009 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 (głos) (on sam) (gościnnie)
9.5 1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.7 1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.8
Wszystkie psy idą do nieba
All Dogs Go to Heaven: The Series
1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0 1995 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1995 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 (głos) (on sam) (gościnnie)
9.0 1992 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.8 1991 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0
Ocean
Oceano
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.9 1987 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.3
Ostatnie dni Pompeii
Last Days of Pompeii, The
1984 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1982 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.2
Ryzykowna gra
High Risk
1981 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.9
Gdy czas ucieka
When Time Ran Out...
1980 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.1
Jezus z Nazaretu
Jesus of Nazareth
1977 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4
Tragedia "Posejdona"
Poseidon Adventure, The
1972 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.2
Podział
Split, The
1968 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.8
Parszywa dwunastka
Dirty Dozen, The
1967 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.9
Start Feniksa
Flight of the Phoenix
1965 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0 1963 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.0 1961 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1959 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.0 1957 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1956 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1956 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.8 1955 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4
Demetriusz i gladiatorzy
Demetrius and the Gladiators
1954 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.5
Stąd do wieczności
From Here to Eternity
1953 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1953 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.5 1952 (głos) (on sam) (gościnnie)
9.0 1951 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1949 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ernest Borgnine filmy Ernest Borgnine najlepsze filmy Ernest Borgnine zdjęcia Ernest Borgnine galeria Ernest Borgnine biografia Ernest Borgnine nominacje Ernest Borgnine nagrody i wyróżnienia Ernest Borgnine filmografia Ernest Borgnine aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.