Erika Alexander
Data urodzenia: 1969-11-19
Miejsce urodzenia: Winslow, Arizona, USA
Stan cywilny: mąż Tony Puryear (od 27.09.1997)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2011 Sarah Leighton (gościnnie)
5.6 2009 Pani Fields (gościnnie)
7.9 2008 Pani Fields (gościnnie)
7.0 2007 Pani Fields (gościnnie)
8.0 2006 Pani Fields (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Pani Fields (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Pani Fields (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Pani Fields (gościnnie)
7.8 2004 Pani Fields (gościnnie)
8.5
Życie ulicy
Street Time
2002 Pani Fields (gościnnie)
7.3 2002 Tanya Thorpe (gościnnie)
6.0 2001 Pani Fields (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 A.D.A. Kirkson (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Pani Fields (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Pani Fields (gościnnie)
6.7
Klub 54
54
1998 Pani Fields (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Pani Fields (gościnnie)
7.0 1993 Pani Fields (gościnnie)
0.0 1992 Pani Fields (gościnnie)
7.0
Jego zdaniem, jej zdaniem
He Said, She Said
1991 Pani Fields (gościnnie)
8.8 1989 Pani Fields (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Erika Alexander filmy Erika Alexander najlepsze filmy Erika Alexander zdjęcia Erika Alexander galeria Erika Alexander biografia Erika Alexander nominacje Erika Alexander nagrody i wyróżnienia Erika Alexander filmografia Erika Alexander aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.