Erik Jensen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Prokurator Jeffrey Sinclair (2003-2004) (gościnnie)
7.1 2010 Prokurator Jeffrey Sinclair (2003-2004) (gościnnie)
5.4 2010 Prokurator Jeffrey Sinclair (2003-2004) (gościnnie)
7.0 2010 Prokurator Jeffrey Sinclair (2003-2004) (gościnnie)
9.3 2009 Prokurator Jeffrey Sinclair (2003-2004) (gościnnie)
0.0 2009 Prokurator Jeffrey Sinclair (2003-2004) (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Wayne Dobar (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Josh Baldwin (gościnnie)
7.1
Detektyw Amsterdam
New Amsterdam
2008 Prokurator Jeffrey Sinclair (2003-2004) (gościnnie)
7.9 2008 Prokurator Jeffrey Sinclair (2003-2004) (gościnnie)
9.0 2007 Prokurator Jeffrey Sinclair (2003-2004) (gościnnie)
7.6 2001 Prokurator Jeffrey Sinclair (2003-2004) (gościnnie)
8.4 2000 Prokurator Jeffrey Sinclair (2003-2004) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Prokurator Jeffrey Sinclair (2003-2004) (gościnnie)
6.3
Córka mafii
Montana
1998 Prokurator Jeffrey Sinclair (2003-2004) (gościnnie)
8.3
Ostatni Don II
Last Don II, The
1998 Prokurator Jeffrey Sinclair (2003-2004) (gościnnie)
7.3
Meandry sprawiedliwości
Swift Justice
1996 Prokurator Jeffrey Sinclair (2003-2004) (gościnnie)
7.8 1995 Prokurator Jeffrey Sinclair (2003-2004) (gościnnie)
6.7
Pole rażenia
Striking Distance
1993 Prokurator Jeffrey Sinclair (2003-2004) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Erik Jensen filmy Erik Jensen najlepsze filmy Erik Jensen zdjęcia Erik Jensen galeria Erik Jensen biografia Erik Jensen nominacje Erik Jensen nagrody i wyróżnienia Erik Jensen filmografia Erik Jensen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.