Erich Hallhuber
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2003 Nadkomisarz policji Franz Breidenbach (gościnnie)
10.0 1998 Lothar Hinze (gościnnie)
0.0 1995 Max Haller
3.8
Wielki Bellheim
Große Bellheim, Der
1993
0.0 1993 Luederitz
0.0 1992 Dr Loewe
0.0 1990 Richter Wunder
7.0 1990 Paul
0.0 1988 Alfons Moosbacher (gościnnie)
6.0 1988 Struhler (gościnnie)
0.0 1987 Porucznik John Gore
7.0 1978 Gerd Trautmann (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)
6.2 1974 Viktor Lange (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Erich Hallhuber filmy Erich Hallhuber najlepsze filmy Erich Hallhuber zdjęcia Erich Hallhuber galeria Erich Hallhuber biografia Erich Hallhuber nominacje Erich Hallhuber nagrody i wyróżnienia Erich Hallhuber filmografia Erich Hallhuber aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.