Erica Yohn
Data urodzenia: Nowy Jork,

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2001 Babcia Ida
6.0 1998 Pani Morris
7.0 1996 (gościnnie)
8.0 1995 Gloria Desmond (gościnnie)
7.3 1994 Babcia Eva
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Pani Kranther (gościnnie)
7.2 1992 Miriam Wambaugh (gościnnie)
7.5 1991 Pani Margolis (gościnnie)
7.3 1990 Adele Silver (gościnnie)
0.0 1989 Deena
7.7 1989 (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Siostra Monchelli (gościnnie)
5.7 1987 Pani Locasey (gościnnie)
5.7 1986 Szalona Kathy Flaherty (gościnnie)
6.8
E/R
1984 Pani Pavlic (gościnnie)
9.0 1984 Madame Loretta (gościnnie)
7.3 1984 Dr Bernice Bellows (gościnnie)
8.3 1983 Pani McDragon (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Freyda Seymour (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Pielęgniarka (gościnnie)
0.0 1981 Joyce
10.0 1980 Serena Costin
5.7 1979 Ciotka Lucy (gościnnie)
6.6 1979 Louise (gościnnie)
7.2 1978 Erica (gościnnie)
7.0 1978 Emily Sutton (gościnnie)
8.6
Ojciec chrzestny II
Godfather: Part II, The
1974 Guwernantka
7.3 1973 Pani Warren (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Erica Yohn filmy Erica Yohn najlepsze filmy Erica Yohn zdjęcia Erica Yohn galeria Erica Yohn biografia Erica Yohn nominacje Erica Yohn nagrody i wyróżnienia Erica Yohn filmografia Erica Yohn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.