Erica Leerhsen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Dana Brigilo (gościnnie)
10.0 2009 Dana Brigilo (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Dana Brigilo (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Hope Paulson (gościnnie)
7.3 2002 Brenda Sanders (2006) (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Dana Brigilo (gościnnie)
7.6 2001 Dana Brigilo (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Birgit Olafsdottir (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Erica Leerhsen filmy Erica Leerhsen najlepsze filmy Erica Leerhsen zdjęcia Erica Leerhsen galeria Erica Leerhsen biografia Erica Leerhsen nominacje Erica Leerhsen nagrody i wyróżnienia Erica Leerhsen filmografia Erica Leerhsen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.