Erica Gimpel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Elizabeth Stone (gościnnie)
6.5
Weronika postanawia umrzeć
Veronika Decides to Die
2009 Elizabeth Stone (gościnnie)
0.0 2009 Elizabeth Stone (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Faerie Elder (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Elizabeth Stone (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Elizabeth Stone (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Elizabeth Stone (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Bethany Anderson (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Elizabeth Stone (gościnnie)
7.9 2002 Elizabeth Stone (gościnnie)
6.9 2001 Elizabeth Stone (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Elizabeth Stone (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Elizabeth Stone (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Elizabeth Stone (gościnnie)
8.0
Dym
Smoke
1995 Elizabeth Stone (gościnnie)
7.0 1995 Elizabeth Stone (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Elizabeth Stone (gościnnie)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Elizabeth Stone (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Elizabeth Stone (gościnnie)
7.1
Król Nowego Jorku
King of New York
1990 Elizabeth Stone (gościnnie)
7.7
Północ - Południe II
North and South, Book II
1986 Elizabeth Stone (gościnnie)
7.7
Północ - Południe
North and South
1985 Elizabeth Stone (gościnnie)
7.5
Bill Cosby Show
Cosby Show, The
1984 Elizabeth Stone (gościnnie)
8.3 1982 Elizabeth Stone (gościnnie)
0.0

0 Elizabeth Stone (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Erica Gimpel filmy Erica Gimpel najlepsze filmy Erica Gimpel zdjęcia Erica Gimpel galeria Erica Gimpel biografia Erica Gimpel nominacje Erica Gimpel nagrody i wyróżnienia Erica Gimpel filmografia Erica Gimpel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.