Eric Vale
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2009 Trunks (ang. głos)
8.2
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Hagane no Renkinjutsushi
2009 Solf J. Kimblee (ang. głos)
8.2 2009 Sadahiro Mibu (ang. głos)
8.5 2008 Weiz (ang. głos) (gościnnie)
8.1
Martwa księżniczka
Shikabane Hime: Aka
2008 Sadahiro Mibu (ang. głos)
8.6 2007 Huey Laforet (ang. głos)
8.0 2007 Miguel (ang. głos) (gościnnie)
8.5 2007 Ko Yonamine (ang. głos)
8.3 2006 Osamu Yasuhara (ang. głos)
8.2 2006 Ooji Karasuma (ang. głos)
6.9 2006 Dickon Sidnok (ang. głos)
7.7
Krew trójcy
Trinity Blood
2005 Alfred ,Hrabia z Meinz (ang. głos) (
8.1 2005 Jimushi Jyubei (ang. głos)
8.0 2005 Lacdoll (ang. głos)
8.2 2005 Ooji Karasuma (ang. głos)
6.8
Aquarion
Sousei no Aquarion
2005 Sirius De Alisia (ang. głos)
7.0
Solty Rei
SoltyRei
2005 Larry Anderson (ang. głos)
8.2 2004 Oji Karasuma / Sekiyama (ang. głos)
8.0 2004 Kanta "Desert Punk" Mizuno (ang. głos)
7.8 2003 Jean (ang. głos) (gościnnie)
7.8 2002 Sinistra (głos) (ang. głos)
8.1 2001 Yuki Sohma (ang. głos)
8.3 1999 Sanji (ang. głos)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Trunks (ang. głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Policjant (angielski) (głos)
7.6
Dragon Ball Z: Fuzja
Doragon bôru Z 12: Fukkatsu no fyushon!! Gokû to Bejîta
1995 Stary Golfer / Trunks (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Najeźdzcy z kosmosu
Dragon Ball Z 9: Ginga girigiri!! Butchigiri no sugoi yatsu
1993 Trunks (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Legendarny Super Saiyan
Dragon Ball Z 8: Moetsukiro!! Nessen retsusen-chô gekisen
1993 Trunks (ang. głos)
7.6 1992 Sakyo (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Super Android 13
Dragon Ball Z 7: Kyokugen battle!! San dai super saiyajin
1992 Trunks (głos) (ang. głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Człowiek-Wilk / Komentator tunieju (ang. głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eric Vale filmy Eric Vale najlepsze filmy Eric Vale zdjęcia Eric Vale galeria Eric Vale biografia Eric Vale nominacje Eric Vale nagrody i wyróżnienia Eric Vale filmografia Eric Vale aktor Eric Vale scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.