Eric Stoltz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.7
Prywatna praktyka (2007)
Private Practice
7.9
Chirurdzy (2005)
Grey's Anatomy
8.0
Orły z Bostonu (2004)
Boston Legal
8.0
Bez skazy (2003)
Nip/Tuck
0.0

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.6 2011 William(gościnnie)
7.5 2010 William(gościnnie)
4.5 2009 William(gościnnie)
7.9 2008 Alan Scott (gościnnie)
7.0
Trójkąt
Triangle, The
2005 Howard Thomas
7.5 2005 Sonny Troyer (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005
7.2
Coś nie tak
Out of Order
2003 Mark
7.5
Świat zabawy
House of Mirth, The
2000 Lawrence Selden
5.5 2000 Sam Donovan
9.1 1999
10.0 1999 Reżyser Weller
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Ojciec Michael Sweeney (gościnnie)
7.4
Herkules
Hercules: The Animated Series
1998 Tezeusz (głos) (gościnnie)
5.5
Klucze do miasta
Keys to Tulsa
1997 Richter Boudreau
7.0
Zazdrośnik
Mr. Jealousy
1997 Lester Grimm, znany także jako Vince
7.4
W rytmie serca
Grace of My Heart
1996 William(gościnnie)
6.7
Armia Boga
Prophecy, The
1995 William(gościnnie)
6.9 1995 Cameron (gościnnie)
7.0
Napad
Killing Zoe
1994 Zed
7.6
Małe kobietki
Little Women
1994 John Brooke
7.0
Dwoje, czyli troje
Sleep with Me
1994 Joseph
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Dr. Robert Yeats (1998-1999)
7.9
Upadłe anioły
Fallen Angels
1993 Nick Ballestier (gościnnie)
6.8 1993 Don (głos) (gościnnie)
6.2
Taniec na wodzie
Waterdance, The
1992 Joel Garcia
7.6
Nawiedzone lato
Haunted Summer
1988 William(gościnnie)
7.1 1982 Eddie Carson (gościnnie)
4.0 1981 (gościnnie)
7.0 1979 Luke (1981) (gościnnie)
7.7 1977 Kurt Harper (gościnnie)
2.3 1972 Chłopiec (gościnnie)
0.0

0 William(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eric Stoltz filmy Eric Stoltz najlepsze filmy Eric Stoltz zdjęcia Eric Stoltz galeria Eric Stoltz biografia Eric Stoltz nominacje Eric Stoltz nagrody i wyróżnienia Eric Stoltz filmografia Eric Stoltz aktor Eric Stoltz reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.