Eric Shackelford
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.6 2011 Dziki motocyklista (gościnnie)
8.0 2010 Dziki motocyklista (gościnnie)
6.9
Solista
Soloist, The
2009 Dziki motocyklista (gościnnie)
7.7
Bracia
Brothers
2009 Dziki motocyklista (gościnnie)
7.2 2009 Dziki motocyklista (gościnnie)
7.7 2009 Dolna zachodnia część miasta (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Rozwścieczony więzień (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Dziki motocyklista (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Kupujący narkotyki (gościnnie)
8.3 2006 Mężczyzna rozmawiający przez telefon (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Carnie (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 Dziki motocyklista (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Rockendrollowiec (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Dziki motocyklista (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Dziki motocyklista (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Dziki motocyklista (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Dziki motocyklista (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Zdenerwowany pasażer autobusu (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eric Shackelford filmy Eric Shackelford najlepsze filmy Eric Shackelford zdjęcia Eric Shackelford galeria Eric Shackelford biografia Eric Shackelford nominacje Eric Shackelford nagrody i wyróżnienia Eric Shackelford filmografia Eric Shackelford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.