Eric Pierpoint
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Cash Dooley (gościnnie)
5.8 2011 Cash Dooley (gościnnie)
7.8 2011 Harold Tucker (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
0.0 2010 Cash Dooley (gościnnie)
5.0 2010 Cash Dooley (gościnnie)
8.2 2009 Cash Dooley (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Cash Dooley (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Vint Molinari (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Cash Dooley (gościnnie)
7.8
Na powierzchni
Surface
2005 Cash Dooley (gościnnie)
7.4
Pani Prezydent
Commander in Chief
2005 Cash Dooley (gościnnie)
7.5 2005 Cash Dooley (gościnnie)
7.3 2002 Komendant straży pożarnej Kyle Donaldson (gościnnie)
7.3 2001 Cash Dooley (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Cash Dooley (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Cash Dooley (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Cash Dooley (gościnnie)
7.1
Kłamca, kłamca
Liar Liar
1997 Cash Dooley (gościnnie)
7.5 1997 Cash Dooley (gościnnie)
7.7 1995 Cash Dooley (gościnnie)
7.6 1995 Cash Dooley (gościnnie)
7.0 1995 Cash Dooley (gościnnie)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Cash Dooley (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Cash Dooley (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Cash Dooley (gościnnie)
7.5
W pułapce czasu
Time Trax
1993 Cash Dooley (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Cash Dooley (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Cash Dooley (gościnnie)
7.0
Wiecznie młody
Forever Young
1992 Cash Dooley (gościnnie)
7.0 1991 Cash Dooley (gościnnie)
0.0 1990 Cash Dooley (gościnnie)
7.3 1990 Cash Dooley (gościnnie)
7.6 1989 Cash Dooley (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Cash Dooley (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Cash Dooley (gościnnie)
6.3 1986 Cash Dooley (gościnnie)
10.0 1984 Cash Dooley (gościnnie)
8.3 1982 Cash Dooley (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Cash Dooley (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eric Pierpoint filmy Eric Pierpoint najlepsze filmy Eric Pierpoint zdjęcia Eric Pierpoint galeria Eric Pierpoint biografia Eric Pierpoint nominacje Eric Pierpoint nagrody i wyróżnienia Eric Pierpoint filmografia Eric Pierpoint aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.