Eric Olson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 1978 Syn Roberta Kennedy'ego
7.7 1977 (gościnnie)
7.5 1974 Steven Apple
10.0 1974 Stephen Stanton (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Elmer Dobkins (gościnnie)
6.7 1969 (gościnnie)
7.4 1955 Johnny Carter (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eric Olson filmy Eric Olson najlepsze filmy Eric Olson zdjęcia Eric Olson galeria Eric Olson biografia Eric Olson nominacje Eric Olson nagrody i wyróżnienia Eric Olson filmografia Eric Olson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.