Eric Lange
Data urodzenia: 1973-02-19
Miejsce urodzenia: Hamilton, Ohio, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Stuart Radzinsky (gościnnie)
7.3 2010 Stuart Radzinsky (gościnnie)
0.0 2010 Stuart Radzinsky (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Stuart Radzinsky (gościnnie)
7.8
Współczesna rodzina
Modern Family
2009 Trener Stupak (gościnnie)
7.5 2007 Stuart Radzinsky (gościnnie)
7.8 2007 Colin Davis (gościnnie)
7.5 2007 Stuart Radzinsky (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Stuart Radzinsky (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Vaughn Coleman / Ellis Tate (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Steve Jackson (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Stuart Radzinsky (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Stuart Radzinsky (gościnnie)
7.8 2004 Stuart Radzinsky (gościnnie)
7.3 2004 Simon Winger (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Reżyser (gościnnie)
7.7
Oliver i przyjaciele
Oliver Beene
2003 Stuart Radzinsky (gościnnie)
7.6 2003 Stuart Radzinsky (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Stuart Radzinsky (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Stuart Radzinsky (gościnnie)
7.5 2002 Fanatyk Google (gościnnie)
8.2 2002 Stuart Radzinsky (gościnnie)
7.3 2002 Patrick Lieber (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Stuart Radzinsky (gościnnie)
8.5 2001 Stuart Radzinsky (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Kenny Bristol (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Stuart Radzinsky (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Stuart Radzinsky (gościnnie)
7.6 1999 Stuart Radzinsky (gościnnie)
7.0 1995 Stuart Radzinsky (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eric Lange filmy Eric Lange najlepsze filmy Eric Lange zdjęcia Eric Lange galeria Eric Lange biografia Eric Lange nominacje Eric Lange nagrody i wyróżnienia Eric Lange filmografia Eric Lange aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.