Eric Bogosian
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2010 Dr Gross (gościnnie)
6.5
Blondynka
Blonde
2001 Dr Gross (gościnnie)
7.6 2001 Dr Gross (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Dr Gross (gościnnie)
5.9 2000 Dr Gross (gościnnie)
7.0
Rekiny i Płotki
Beggars and Choosers
1999 Dr Gross (gościnnie)
7.8
Dolores
Dolores Claiborne
1995 Dr Gross (gościnnie)
6.4
Liberator 2
Under Siege 2: Dark Territory
1995 Dr Gross (gościnnie)
7.0 1987 Dr Gross (gościnnie)
6.1
Substancja
Stuff, The
1985 Dr Gross (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Dr Gross (gościnnie)
0.0 1984 Dr Gross (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Dr Gross (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eric Bogosian filmy Eric Bogosian najlepsze filmy Eric Bogosian zdjęcia Eric Bogosian galeria Eric Bogosian biografia Eric Bogosian nominacje Eric Bogosian nagrody i wyróżnienia Eric Bogosian filmografia Eric Bogosian aktor Eric Bogosian scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.