Eric Balfour
Data urodzenia: 1977-04-24
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Biografia:
Eric uczęszczał do liceum w Bubanku w Kalfornii. Jego rodzina zwykle dawała schronienie Indianom na ogródku z tyłu domu. Eric jest głównym wokalistą rockowego zespołu "Fredalba". Należał między innymi do zespołu " Blessed with Soul" w początkach lat 90.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Lenny Barlowe (gościnnie)
0.0 2011 Lenny Barlowe (gościnnie)
0.0 2011 Lenny Barlowe (gościnnie)
7.5 2010 Lenny Barlowe (gościnnie)
4.5 2010 Lenny Barlowe (gościnnie)
6.0 2009 Lenny Barlowe (gościnnie)
6.8 2009 Lenny Barlowe (gościnnie)
7.1
Oblicza strachu
Fear Itself
2008 Lenny Barlowe (gościnnie)
6.8 2008 Lenny Barlowe (gościnnie)
8.2
Wyrok
Conviction
2006 Lenny Barlowe (gościnnie)
8.2 2005 Lenny Barlowe (gościnnie)
6.2 2004 Lenny Barlowe (gościnnie)
8.5
Veritas
Veritas: The Quest
2003 Lenny Barlowe (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Lenny Barlowe (gościnnie)
7.5 2002 Lenny Barlowe (gościnnie)
7.7
Kronika nie z tej ziemi
Chronicle, The
2001 Lenny Barlowe (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Gabe Dimas
7.7
Łowcy Koszmaru
FreakyLinks
2000 Lenny Barlowe (gościnnie)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Lenny Barlowe (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Lenny Barlowe (gościnnie)
8.0
Ink
1996 Lenny Barlowe (gościnnie)
5.8 1996 Lenny Barlowe (gościnnie)
10.0 1995 Lenny Barlowe (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Lenny Barlowe (gościnnie)
7.8
Chłopiec poznaje świat
Boy Meets World
1993 Lenny Barlowe (gościnnie)
7.6 1993 Lenny Barlowe (gościnnie)
7.3
Animaniacy
Animaniacs
1993 Lenny Barlowe (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Lenny Barlowe (gościnnie)
0.0 1992 Lenny Barlowe (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Lenny Barlowe (gościnnie)
7.5 1984 Lenny Barlowe (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eric Balfour filmy Eric Balfour najlepsze filmy Eric Balfour zdjęcia Eric Balfour galeria Eric Balfour biografia Eric Balfour nominacje Eric Balfour nagrody i wyróżnienia Eric Balfour filmografia Eric Balfour aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.