Enzo Cilenti
Data urodzenia: 1974-08-08
Miejsce urodzenia: Bradford, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Sienna Guillory (od 2002)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Matt Johnson (gościnnie)
6.0 2009 Matt Johnson (gościnnie)
6.7
Zapętleni
In the Loop
2009 Matt Johnson (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 John Lightman (gościnnie)
8.3
Królowa dziewica
Virgin Queen, The
2005 Matt Johnson (gościnnie)
8.1
Rzym
Rome
2005 Evander Pulchio (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Matt Johnson (gościnnie)
10.0 2004 Matt Johnson (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Matt Johnson (gościnnie)
7.0 2002 Matt Johnson (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Spooks
2002 Matt Johnson (gościnnie)
0.0 1998 Matt Johnson (gościnnie)
6.0 1997 Matt Johnson (gościnnie)
6.8 1992 Matt Johnson (gościnnie)
7.6 1984 Matt Johnson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Enzo Cilenti filmy Enzo Cilenti najlepsze filmy Enzo Cilenti zdjęcia Enzo Cilenti galeria Enzo Cilenti biografia Enzo Cilenti nominacje Enzo Cilenti nagrody i wyróżnienia Enzo Cilenti filmografia Enzo Cilenti aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.