Enrique Becker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 (gościnnie)
9.1 2002 Don Mickey
8.2
Kiedy będziesz moją
Cuando seas mía
2001 Latorre
0.0 2001 (gościnnie)
7.6 1998 Artemio
4.5 1996 Doktor Sergio Campos
0.0 1981 César
1.0 1978
0.0 1968
0.0 1967

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Enrique Becker filmy Enrique Becker najlepsze filmy Enrique Becker zdjęcia Enrique Becker galeria Enrique Becker biografia Enrique Becker nominacje Enrique Becker nagrody i wyróżnienia Enrique Becker filmografia Enrique Becker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.