Endre Hules
Data urodzenia: Budapeszt,

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Głos w telefonie (głos) (gościnnie)
0.0 2011 Zastępca szefa kuchni (gościnnie)
7.0
Anioły i Demony
Angels & Demons
2009 Zastępca szefa kuchni (gościnnie)
6.1
Pierwsza wiosna
Príma Primavéra
2009 Zastępca szefa kuchni (gościnnie)
8.1
Teoria wielkiego podrywu
The Big Bang Theory
2007 Rosyjski kontroler misji (głos) (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Zastępca szefa kuchni (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Zastępca szefa kuchni (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Zastępca szefa kuchni (gościnnie)
7.5 2002 Kapitan Dupres (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Zastępca szefa kuchni (gościnnie)
7.6 2001 Zastępca szefa kuchni (gościnnie)
7.6
Na granicy światów
Others, The
2000 Zastępca szefa kuchni (gościnnie)
7.4
Tajne przez poufne
Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family
2000 Zastępca szefa kuchni (gościnnie)
6.4
Brygada Acapulco II
Acapulco H.E.A.T.
1998 Zastępca szefa kuchni (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Zastępca szefa kuchni (gościnnie)
6.6
Osiem głów w torbie
8 Heads in a Duffel Bag
1997 Zastępca szefa kuchni (gościnnie)
6.4
Peacemaker
Peacemaker, The
1997 Zastępca szefa kuchni (gościnnie)
6.6
Szkoła czarownic
Craft, The
1996 Zastępca szefa kuchni (gościnnie)
8.5
Siedem
Se7en
1995 Zastępca szefa kuchni (gościnnie)
7.4 1995 Zastępca szefa kuchni (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Zastępca szefa kuchni (gościnnie)
7.6 1993 Zastępca szefa kuchni (gościnnie)
6.8 1993 Zastępca szefa kuchni (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Zastępca szefa kuchni (gościnnie)
6.7 1992 Zastępca szefa kuchni (gościnnie)
7.3 1990 Zastępca szefa kuchni (gościnnie)
7.7 1989 Zastępca szefa kuchni (gościnnie)
5.8 1988 Zastępca szefa kuchni (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Endre Hules filmy Endre Hules najlepsze filmy Endre Hules zdjęcia Endre Hules galeria Endre Hules biografia Endre Hules nominacje Endre Hules nagrody i wyróżnienia Endre Hules filmografia Endre Hules aktor Endre Hules reżyser Endre Hules scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.