Emmaline Henry
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 1977 Sylvia McArthur (gościnnie)
7.5 1977 J.C. Braddock (gościnnie)
7.0 1973 Sadie (gościnnie)
8.5 1972 Pani Walker (gościnnie)
6.7 1969 (gościnnie)
8.2 1965 Amanda Bellows (1966-1970)
7.5 1965 Lillian Grant (gościnnie)
0.0 1964 Nora Grady
10.0 1963 Nancy Anderson (gościnnie)
10.0 1962 Kate Dickens
7.4 1959 Panna Sprague (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Emmaline Henry filmy Emmaline Henry najlepsze filmy Emmaline Henry zdjęcia Emmaline Henry galeria Emmaline Henry biografia Emmaline Henry nominacje Emmaline Henry nagrody i wyróżnienia Emmaline Henry filmografia Emmaline Henry aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.