Emma Harbour
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1992 Belinda Winwood (gościnnie)
6.8 1992 Debbie (gościnnie)
0.0 1991 Emma Carter
5.0 1990 Claudia Carver (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Antoine (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Emma Harbour filmy Emma Harbour najlepsze filmy Emma Harbour zdjęcia Emma Harbour galeria Emma Harbour biografia Emma Harbour nominacje Emma Harbour nagrody i wyróżnienia Emma Harbour filmografia Emma Harbour aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.