Emma Cunniffe
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2008 Matka Harry`ego (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Matka Harry`ego (gościnnie)
0.0 2004 Matka Harry`ego (gościnnie)
8.0 2000 Matka Harry`ego (gościnnie)
7.8 1997 Matka Harry`ego (gościnnie)
8.0 1997 Matka Harry`ego (gościnnie)
0.0 1996 Matka Harry`ego (gościnnie)
6.0 1995 Matka Harry`ego (gościnnie)
0.0 1993 Matka Harry`ego (gościnnie)
5.0 1990 Matka Harry`ego (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Emma Cunniffe filmy Emma Cunniffe najlepsze filmy Emma Cunniffe zdjęcia Emma Cunniffe galeria Emma Cunniffe biografia Emma Cunniffe nominacje Emma Cunniffe nagrody i wyróżnienia Emma Cunniffe filmografia Emma Cunniffe aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.