Emma Buckley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Lindsey
0.0 2011 Clarissa
0.0 2004 Estelle Walsh (gościnnie)
9.0
Sędzia John Deed
Judge John Deed
2001 Doktor Maggie Oellink (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Mel Jackson (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Jezebel Tripp (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Emma Buckley filmy Emma Buckley najlepsze filmy Emma Buckley zdjęcia Emma Buckley galeria Emma Buckley biografia Emma Buckley nominacje Emma Buckley nagrody i wyróżnienia Emma Buckley filmografia Emma Buckley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.