Emma Bates
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Michelle (gościnnie)
0.0 2011 Michelle (gościnnie)
6.5 2006 Michelle (gościnnie)
7.3 2004 Dziwna ofiara (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Michelle (gościnnie)
7.5 2002 Michelle (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Michelle (gościnnie)
7.6 1993 Michelle (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Emma Bates filmy Emma Bates najlepsze filmy Emma Bates zdjęcia Emma Bates galeria Emma Bates biografia Emma Bates nominacje Emma Bates nagrody i wyróżnienia Emma Bates filmografia Emma Bates aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.