Emily Joyce
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Obcy (głos) (gościnnie)
0.0 2007 Obcy (głos) (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Obcy (głos) (gościnnie)
7.6
Komandosi
Ultimate Force
2002 Obcy (głos) (gościnnie)
0.0 2001 Obcy (głos) (gościnnie)
8.1
Mój bohater
My Hero
2000 Obcy (głos) (gościnnie)
0.0 1998 Obcy (głos) (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Obcy (głos) (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Obcy (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Emily Joyce filmy Emily Joyce najlepsze filmy Emily Joyce zdjęcia Emily Joyce galeria Emily Joyce biografia Emily Joyce nominacje Emily Joyce nagrody i wyróżnienia Emily Joyce filmografia Emily Joyce aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.