Emily Blunt
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Juliet (głos) (gościnnie)
6.2
Jeszcze dłuższe zaręczyny
Five-Year Engagement, The
2012 Violet Barnes
10.0 2012 Juliet (głos) (gościnnie)
7.3
Siostra twojej siostry
Your Sister's Sister
2012 Iris
6.6 2012 Sara
6.6 2012 Sara
0.0 2011 Juliet (głos) (gościnnie)
0.0 2011 Juliet (głos) (gościnnie)
0.0 2011 Juliet (głos) (gościnnie)
7.1
Połów szczęścia w Jemenie
Salmon Fishing in the Yemen
2011 Juliet (głos) (gościnnie)
6.0
Wilkołak
Wolfman, The
2010 Juliet (głos) (gościnnie)
7.0 2010 Juliet (głos) (gościnnie)
7.3
Młoda Wiktoria
Young Victoria, The
2009 Juliet (głos) (gościnnie)
8.0 2009 Juliet (głos) (gościnnie)
6.7
Cesarstwo
Empire
2005 Juliet (głos) (gościnnie)
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Juliet (głos) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Juliet (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Emily Blunt filmy Emily Blunt najlepsze filmy Emily Blunt zdjęcia Emily Blunt galeria Emily Blunt biografia Emily Blunt nominacje Emily Blunt nagrody i wyróżnienia Emily Blunt filmografia Emily Blunt aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.