Emily Bergl
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Trisha (gościnnie)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Trisha (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Bree (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Pani Marina Austin (gościnnie)
7.7
Uwaga, faceci!
Men in Trees
2006 Trisha (gościnnie)
7.5 2005 Trisha (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Trisha (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Beth Young
7.8 2002 Trisha (gościnnie)
7.3 2002 Melanie Hines (gościnnie)
7.3 2001 Trisha (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Trisha (gościnnie)
9.0 1999 Trisha (gościnnie)
7.0 1999 Trisha (gościnnie)
7.6 1993 Trisha (gościnnie)
0.0

0 Trisha (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Emily Bergl filmy Emily Bergl najlepsze filmy Emily Bergl zdjęcia Emily Bergl galeria Emily Bergl biografia Emily Bergl nominacje Emily Bergl nagrody i wyróżnienia Emily Bergl filmografia Emily Bergl aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.