Emilio Borelli
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Woźny w sądzie (gościnnie)
6.9 1998 Woźny w sądzie (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Woźny w sądzie (gościnnie)
6.1
Klient
Client, The
1995 Woźny w sądzie (gościnnie)
7.6 1993 Woźny w sądzie (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Woźny w sądzie (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Włoch (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Emilio Borelli filmy Emilio Borelli najlepsze filmy Emilio Borelli zdjęcia Emilio Borelli galeria Emilio Borelli biografia Emilio Borelli nominacje Emilio Borelli nagrody i wyróżnienia Emilio Borelli filmografia Emilio Borelli aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.