Emilie de Ravin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Claire Littleton
7.7 2011 Bella / Pacjentka psychiatryka (gościnnie)
7.6
Dawno, dawno temu
Once Upon a Time
2011 Bella / Pacjentka psychiatryka
7.6
Twój na zawsze
Remember Me
2010 Claire Littleton
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Claire Littleton
7.8
Tajniacy
Handler, The
2003 Claire Littleton
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Claire Littleton
7.3 2002 Venus Robinson (2004) (gościnnie)
6.9
Władca zwierząt
BeastMaster
1999 Claire Littleton
9.5 1997 Claire Littleton

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Emilie de Ravin filmy Emilie de Ravin najlepsze filmy Emilie de Ravin zdjęcia Emilie de Ravin galeria Emilie de Ravin biografia Emilie de Ravin nominacje Emilie de Ravin nagrody i wyróżnienia Emilie de Ravin filmografia Emilie de Ravin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.