Emerson Brooks
Data urodzenia: Atlanta, G

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2011 Tony (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Prawnik Sierżanta Scotta (gościnnie)
7.5 2007 Tony (gościnnie)
8.1 2007 Tony (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Oficer polcji (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Tony (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Tony (gościnnie)
7.5 2005 Tony (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Tony (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Tony (gościnnie)
7.5 2002 Sanitariusz (gościnnie)
8.7
Akta zbrodni
Forensic Files
2000 Tony (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Emerson Brooks filmy Emerson Brooks najlepsze filmy Emerson Brooks zdjęcia Emerson Brooks galeria Emerson Brooks biografia Emerson Brooks nominacje Emerson Brooks nagrody i wyróżnienia Emerson Brooks filmografia Emerson Brooks aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.