Elżbieta Starostecka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2001 Barbara, matka Ewy Kocharskiej
7.9
Hotel Polanów i jego goście
Hotel Polan und seine Gäste
1982 Esther Polan
6.3 1979 Janka Powsińska, przyjaciółka Joanny
7.4 1977 Teresa Ostrzeńska-Kociełło, siostra Barbary
7.1 1976 Stefania Rudecka
7.5 1969 Plutonowy Jadwiga Rymarczyk
6.7 1968 Jadzia, koleżanka Lidki(niewymieniony w czołówce)
7.5 1966 Dziennikarka(niewymieniony w czołówce)
7.1 1964 Julia Stein
7.0 1964 Nimfa w przedstawieniu

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Elżbieta Starostecka filmy Elżbieta Starostecka najlepsze filmy Elżbieta Starostecka zdjęcia Elżbieta Starostecka galeria Elżbieta Starostecka biografia Elżbieta Starostecka nominacje Elżbieta Starostecka nagrody i wyróżnienia Elżbieta Starostecka filmografia Elżbieta Starostecka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.