Elżbieta Romanowska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Maja Lipiec (gościnnie)
7.5 2012 Barmanka w lokalu
5.5 2011 Policjantka Ela (gościnnie)
5.1 2011 Policjantka Ela (gościnnie)
7.2 2011 Nauczycielka wf-u (gościnnie)
4.2 2010 Policjantka Ela (gościnnie)
6.8 2010 Policjantka Ela (gościnnie)
7.6 2010 Policjantka Ela (gościnnie)
7.2 2010 Policjantka Ela (gościnnie)
5.9 2009 Policjantka Ela (gościnnie)
6.7 2008 Policjantka Ela (gościnnie)
6.6
Mała wielka miłość
Expecting Love
2008 Policjantka Ela (gościnnie)
6.3 2008 Policjantka Ela (gościnnie)
3.7 2007 Policjantka Ela (gościnnie)
8.1 2003 Policjantka Ela (gościnnie)
6.7 1999 Luśka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Elżbieta Romanowska filmy Elżbieta Romanowska najlepsze filmy Elżbieta Romanowska zdjęcia Elżbieta Romanowska galeria Elżbieta Romanowska biografia Elżbieta Romanowska nominacje Elżbieta Romanowska nagrody i wyróżnienia Elżbieta Romanowska filmografia Elżbieta Romanowska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.