Elżbieta Jagielska
Data urodzenia: 1931-06-01
Miejsce urodzenia: 2003-11-07
Stan cywilny: Wolbrom, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2002 Pani Parys, pensjonariuszka domu opieki (głos)
5.1 1993 Pandora
7.2 1989 Wiejska kobieta
7.3 1989 Kobieta na kweście
6.5 1988
7.3 1987 Kobieta w Cytadelli
7.7 1986 Pani Wiesia, kasjerka w banku
7.8
Gumisie
Gummi Bears, The
1985 Jedno z drzew (polski dubbing)
8.3 1983 Majewska
7.8
Dom
1980 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Elżbieta Jagielska filmy Elżbieta Jagielska najlepsze filmy Elżbieta Jagielska zdjęcia Elżbieta Jagielska galeria Elżbieta Jagielska biografia Elżbieta Jagielska nominacje Elżbieta Jagielska nagrody i wyróżnienia Elżbieta Jagielska filmografia Elżbieta Jagielska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.