Elvis Costello
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2010 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 (gościnnie) (on sam)
8.2 2003 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 2001 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1998 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.8 1993 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 1984 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Elvis Costello filmy Elvis Costello najlepsze filmy Elvis Costello zdjęcia Elvis Costello galeria Elvis Costello biografia Elvis Costello nominacje Elvis Costello nagrody i wyróżnienia Elvis Costello filmografia Elvis Costello aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.