Elspeth Ballantyne
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2010 Stara kobieta
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Anne Lytton (gościnnie)
8.4 1989 Ciotka Annabelle
10.0 1989 Jean Watson (gościnnie)
0.0 1988 Grace Tree
10.0 1969 (gościnnie)
0.0 1967 Laura 'Lori' Chandler Grey (1968-1969)
0.0 1961 Cynthia Martin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Elspeth Ballantyne filmy Elspeth Ballantyne najlepsze filmy Elspeth Ballantyne zdjęcia Elspeth Ballantyne galeria Elspeth Ballantyne biografia Elspeth Ballantyne nominacje Elspeth Ballantyne nagrody i wyróżnienia Elspeth Ballantyne filmografia Elspeth Ballantyne aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.