Elsa Raven
Data urodzenia: 1929-09-21
Miejsce urodzenia: Charleston, Karolina Południowa, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 1997 Rosalie Ida Strauss
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Rosalie Ida Strauss
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Rosalie Ida Strauss
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Rosalie Ida Strauss
7.6
Bez lęku
Fearless
1993 Rosalie Ida Strauss
7.4
Na linii ognia
In the Line of Fire
1993 Rosalie Ida Strauss
7.5 1991 Rosalie Ida Strauss
7.5 1990 Rosalie Ida Strauss
7.4 1990 Rosalie Ida Strauss
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Rosalie Ida Strauss
9.5 1988 Rosalie Ida Strauss
7.7
Kochany John
Dear John
1988 Rosalie Ida Strauss
7.2 1988 Rosalie Ida Strauss
7.8 1987 Rosalie Ida Strauss
7.6 1984 Rosalie Ida Strauss
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Rosalie Ida Strauss
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Rosalie Ida Strauss
8.2 1982 Rosalie Ida Strauss
7.5 1982 Rosalie Ida Strauss
7.4
Listonosz zawsze dzwoni dwa razy
Postman Always Rings Twice, The
1981 Rosalie Ida Strauss
5.0
Ojcostwo
Paternity
1981 Rosalie Ida Strauss
5.5
Grubas
Fatso
1980 Rosalie Ida Strauss
7.1 1976 Rosalie Ida Strauss
8.5 1962 Rosalie Ida Strauss

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Elsa Raven filmy Elsa Raven najlepsze filmy Elsa Raven zdjęcia Elsa Raven galeria Elsa Raven biografia Elsa Raven nominacje Elsa Raven nagrody i wyróżnienia Elsa Raven filmografia Elsa Raven aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.