Ellie Kendrick
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Kitty Thatcham
8.9
Gra o tron
Game of Thrones
2011 Meera Reed (gościnnie)
7.8 2010 Ivy Morris
7.3
Była sobie dziewczyna
Education, An
2009 Tina
8.4
Pamiętnik Anny Frank
Diary of Anne Frank, The
2009 Anne Frank
6.8 2007 Megan Linn (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Laura (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ellie Kendrick filmy Ellie Kendrick najlepsze filmy Ellie Kendrick zdjęcia Ellie Kendrick galeria Ellie Kendrick biografia Ellie Kendrick nominacje Ellie Kendrick nagrody i wyróżnienia Ellie Kendrick filmografia Ellie Kendrick aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.