Ellie Haddington
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2010 Linda Carroway (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Profesor Docherty (gościnnie)
0.0 2004 Profesor Docherty (gościnnie)
7.8
Ocean dusz
Sea of Souls
2004 Profesor Docherty (gościnnie)
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Profesor Docherty (gościnnie)
8.2
Ostre cięcie
Cutting It
2002 Profesor Docherty (gościnnie)
7.0 1999 Profesor Docherty (gościnnie)
0.0 1999 Profesor Docherty (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Profesor Docherty (gościnnie)
8.1 1999 Profesor Docherty (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Profesor Docherty (gościnnie)
9.4 1993 Profesor Docherty (gościnnie)
6.8 1992 Profesor Docherty (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ellie Haddington filmy Ellie Haddington najlepsze filmy Ellie Haddington zdjęcia Ellie Haddington galeria Ellie Haddington biografia Ellie Haddington nominacje Ellie Haddington nagrody i wyróżnienia Ellie Haddington filmografia Ellie Haddington aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.