Ellery Sprayberry
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 Dziewczyna (gościnnie)
5.8 2011 Dziewczyna (gościnnie)
6.4 2010 Dziewczyna (gościnnie)
0.0 2010 Dziewczyna (gościnnie)
7.3 2010 Dziewczyna (gościnnie)
10.0 2009 Dziewczyna (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Gail Hines (gościnnie)
7.5 2007 Dziewczyna (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Dziewczyna (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Dziewczyna (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Dziewczyna (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Dziewczyna (gościnnie)
7.3 2002 Megan Lambert (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ellery Sprayberry filmy Ellery Sprayberry najlepsze filmy Ellery Sprayberry zdjęcia Ellery Sprayberry galeria Ellery Sprayberry biografia Ellery Sprayberry nominacje Ellery Sprayberry nagrody i wyróżnienia Ellery Sprayberry filmografia Ellery Sprayberry aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.