Ellen Gerstein
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Ciocia Mandy (gościnnie)
8.3 2011 Ciocia Mandy (gościnnie)
6.4 2010 Ciocia Lisa (gościnnie)
6.4
Wiecie, jak jest...
It's Like, You Know...
1999 Ciocia Lisa (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Ciocia Lisa (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Ciocia Lisa (gościnnie)
7.4 1990 Ciocia Lisa (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Ciocia Lisa (gościnnie)
5.7 1986 Ciocia Lisa (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Ciocia Lisa (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ellen Gerstein filmy Ellen Gerstein najlepsze filmy Ellen Gerstein zdjęcia Ellen Gerstein galeria Ellen Gerstein biografia Ellen Gerstein nominacje Ellen Gerstein nagrody i wyróżnienia Ellen Gerstein filmografia Ellen Gerstein aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.