Ellen Geer
Data urodzenia: 1941-08-29
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: dwukrotnie zamężna 1. Ed Flanders (1963 - 1968, rozwód); 2. Peter Alsop, 2 córki: Willow i Megan

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Panna Case (gościnnie)
6.8
Zabójcze umysły: Okiem sprawcy
Criminal Minds: Suspect Behavior
2011 Panna Case (gościnnie)
7.7 2009 Viola Maddox (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Babcia (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Panna Case (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Annie Reilly (gościnnie)
7.5 2005 Panna Case (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Lillian Sims (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Panna Case (gościnnie)
8.0 2001 Panna Case (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Ruth Elliott (2002) (gościnnie)
9.1 1999 Panna Case (gościnnie)
7.1
Totalna magia
Practical Magic
1998 Panna Case (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Panna Case (gościnnie)
6.6 1997 Panna Case (gościnnie)
5.5
Na granicy światów
Crossworlds
1997 Panna Case (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Panna Case (gościnnie)
7.5
Fenomen
Phenomenon
1996 Panna Case (gościnnie)
7.0 1995 Panna Case (gościnnie)
7.2
Stan zagrożenia
Clear and Present Danger
1994 Panna Case (gościnnie)
7.7
Kiedy mężczyzna kocha kobietę
When a Man Loves a Woman
1994 Panna Case (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Panna Case (gościnnie)
7.6 1993 Panna Case (gościnnie)
7.5
Czas patriotów
Patriot Games
1992 Panna Case (gościnnie)
8.5
Piraci Mrocznych Wód
Pirates of Darkwater
1991 Panna Case (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Panna Case (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Panna Case (gościnnie)
7.5 1985 Panna Case (gościnnie)
5.6 1984 Panna Case (gościnnie)
8.0 1984 Panna Case (gościnnie)
7.6 1984 Panna Case (gościnnie)
7.6 1982 Panna Case (gościnnie)
6.8 1981 Panna Case (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Panna Case (gościnnie)
6.7
Nad krawędzią
Over the Edge
1979 Panna Case (gościnnie)
10.0 1979 Panna Case (gościnnie)
7.2 1979 Panna Case (gościnnie)
7.2 1978 Panna Case (gościnnie)
5.7 1978 Panna Case (gościnnie)
7.2 1976 Panna Case (gościnnie)
7.1 1976 Panna Case (gościnnie)
10.0 1973 Panna Case (gościnnie)
7.0 1973 Panna Case (gościnnie)
2.3 1972 Panna Case (gościnnie)
10.0 1971 Panna Case (gościnnie)
10.0 1960 Panna Case (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ellen Geer filmy Ellen Geer najlepsze filmy Ellen Geer zdjęcia Ellen Geer galeria Ellen Geer biografia Ellen Geer nominacje Ellen Geer nagrody i wyróżnienia Ellen Geer filmografia Ellen Geer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.