Ellen Bry
Data urodzenia: 1951-02-13
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: mąż John Masius (do 1999, rozwód), 3 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2009 Lekarka (gościnnie)
8.3 2006 Lekarka (gościnnie)
7.5 2002 Beth (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Lekarka (gościnnie)
8.4 1999 Lekarka (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Lekarka (gościnnie)
7.0 1999 Lekarka (gościnnie)
6.9
Dzień zagłady
Deep Impact
1998 Lekarka (gościnnie)
7.9
Przybysz
Visitor, The
1997 Lekarka (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Lekarka (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Lekarka (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Lekarka (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Lekarka (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Lekarka (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Lekarka (gościnnie)
5.8 1990 Lekarka (gościnnie)
5.7 1989 Lekarka (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Lekarka (gościnnie)
7.5 1985 Lekarka (gościnnie)
5.5 1984 Lekarka (gościnnie)
6.3 1983 Lekarka (gościnnie)
7.0 1982 Lekarka (gościnnie)
7.1 1982 Lekarka (gościnnie)
10.0 1978 Lekarka (gościnnie)
7.1 1976 Lekarka (gościnnie)
7.3 1973 Lekarka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ellen Bry filmy Ellen Bry najlepsze filmy Ellen Bry zdjęcia Ellen Bry galeria Ellen Bry biografia Ellen Bry nominacje Ellen Bry nagrody i wyróżnienia Ellen Bry filmografia Ellen Bry aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.