Ellen Albertini Dow
Data urodzenia: 1918-11-16
Miejsce urodzenia: Mount Carmel, Pensylwania, USA
Stan cywilny: mąż Eugene Dow (1950 - 11.10.2004, jego śmierć)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 (głos) (gościnnie)
0.0 2011 (głos) (gościnnie)
4.0 2011 (głos) (gościnnie)
8.2 2011 Prawdziwa ciotka Ginger (gościnnie)
8.3 2011 Prawdziwa ciotka Ginger (gościnnie)
5.0 2006 (głos) (gościnnie)
7.6
Amerykański tata
American Dad!
2005 (głos) (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 (głos) (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 (głos) (gościnnie)
7.9 2003 (głos) (gościnnie)
9.8 2001 (głos) (gościnnie)
7.6 2001 Betty (gościnnie)
7.5 2000 (głos) (gościnnie)
6.7 1999 (głos) (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 (głos) (gościnnie)
7.8 1998 (głos) (gościnnie)
6.7
Klub 54
54
1998 (głos) (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 (głos) (gościnnie)
9.0 1996 (głos) (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 (głos) (gościnnie)
7.0 1996 (głos) (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 (głos) (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 (głos) (gościnnie)
7.5
Ned i Stacey
Ned and Stacey
1995 (głos) (gościnnie)
9.0 1995 (głos) (gościnnie)
6.9
Zakonnica w przebraniu 2: Powrót do habitu
Sister Act 2: Back in the Habit
1993 (głos) (gościnnie)
10.0 1993 (głos) (gościnnie)
6.7 1993 (głos) (gościnnie)
6.3
Wspomnienia niewidzialnego człowieka
Memoirs of an Invisible Man
1992 (głos) (gościnnie)
7.0 1992 (głos) (gościnnie)
7.5 1991 (głos) (gościnnie)
7.4 1990 (głos) (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 (głos) (gościnnie)
8.2 1989 (głos) (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 (głos) (gościnnie)
7.2 1988 (głos) (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 (głos) (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 (głos) (gościnnie)
9.0 1985 (głos) (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 (głos) (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 (głos) (gościnnie)
7.5 1985 (głos) (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 (głos) (gościnnie)
8.6 1982 (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ellen Albertini Dow filmy Ellen Albertini Dow najlepsze filmy Ellen Albertini Dow zdjęcia Ellen Albertini Dow galeria Ellen Albertini Dow biografia Ellen Albertini Dow nominacje Ellen Albertini Dow nagrody i wyróżnienia Ellen Albertini Dow filmografia Ellen Albertini Dow aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.